Vælg den rette webhotel hosting løsning

hosting

Det kan være en svær og overvældende opgave at vælge den rigtige hosting service. Der er mange faktorer, som er vigtige at tage med i vurderingen. Nedenfor kan du se, hvad der er vigtigst at kigge efter, når du vælger din hosting løsning.

Plads på serveren
En webhosting service giver dig som regel en bestemt mængde plads på sin server. Du skal derfor sikre dig, at du har den rette mængde plads på serveren til dit website og dine forretningsbehov.

Det kan være, at du på et senere tidspunkt vil udvide dine online forretninger og derfor har brug for mere plads. Derfor er det vigtigt, at du vælger en hosting udbyder, hvor du kan udvide din serverplads eller får meget mere end du skal bruge til at starte med – især hvis dit website indeholder mange billeder og video.

FTP adgang
FTP adgang er essentielt, da det giver dig mulighed for at uploade nye sider til dit website. Nogle hosting udbydere har udelukkende systemer, der lader dig designe dine sider i deres eget content management system.

Dette kan være nyttigt for nybegyndere, men du skal sikre dig, at hosting servicen giver dig mulighed for FTP adgang etc., når du bliver mere øvet eller får brug for en mere professionel løsning.

Driftssikkerhed, sikkerhed og hastighed
Både hastighed, sikkerhed og stabil drift er meget vigtige for, at dit website får fuld eksponering på nettet. Når du vælger en stabil og pålidelig web hosting service sikrer du dig imod, at dit website ikke opdateres til tiden eller er utilgængeligt i perioder, hvilket vil medføre, at du mister mange online besøgende.

Også hjemmesider, der er langsomme til at loade er frustrerende for potentielle besøgende. Hvordan kan du vide om en hosting udbyder er driftssikker og pålidelig?

Det kan du høre igennem feedback fra andre kunder. Du kan også selv køre nogle tests eller bare prøve at loade dit website i spidsbelastningsperioderne. Specielt hvis du har en webshop er sikkerheden hos din web host vigtig.

Support
Giver din web host telefonsupport og på hvilke tidspunkter? Vender supporten hurtigt tilbage på forespørgsler? Hvis du har brug for 24/7 adgang til support skal du være forberedt på at betale mere.

Det er dyrt for hosting firmaerne at have telefonsupport, men telefonsupport er for mange kunder en nødvendighed.

Hvor meget båndbredde får du?
Det er vigtigt, at du har mulighed for at modtage al den trafik, som du ønsker eller kan få på dit website. Derfor er det vigtigt, at tjekke hvor meget trafik du reelt kan få ved en udbyder af hosting.

Nogle udbydere skriver bare ”fri trafik” her er det vigtigt at læse helt præcist, hvad der står i aftalen.

Andre anmeldelser af webhoteller: