Meebox

Meebox er startet af to unge iværksættere i 2009, som satte sig for at tilbyde billige webhoteller og billig VPS med top-kvalitet, super support og høj kundetilfredshed. Ganske enkelt gøre det bedre, billigere og af højere teknisk kvalitet end de andre hostingfirmaer på markedet. Noget tyder på, at Meebox har levet op til målsætningen, da Meebox har opnået 9,6 ud af 10 i gennemsnittet for over 200 kundebedømmelser på TrustPilot.

Meebox yder sit ypperste for at tilbyde driftssikre og prisbevidste hosting-løsninger og webhoteller med super support. Meebox sætter en ære i at automatisere så meget som muligt for at holde omkostningerne på et absolut minimum til gavn for sine kunder. Kombinationen af effektive og innovative tekniske systemer og få men yderst kompetente ansatte er med til at Meebox kan sælge billige webhoteller ganske uden at skære ned på hverken kvalitet, stabilitet eller kundesupport.

Meebox tilbyder tre webhotel-pakkeløsninger som sigter på private: “Webhotel 1”, “Webhotel 2” og “Webhotel 3”.

Alle tre hosting-pakker er helt uden binding, med sikker betaling og 90 dages tilfredsheds-garanti.

Rigeligt med plads, trafik, mail-konti, ftp-konti og databaser. Det kan opgraderes efter behov. Derudover kan man installere nogle af de over 100 forskellige applikationer fraMeebox´s 1-click-installer. Skulle det gå galt,er der daglig automatisk backup af hele webhotellet, og webhotel let er placeret i et state-of-the-art cloud-miljø .

Meebox tilbyder også tre pakkeløsninger som sigter på erhverv eller professionel webhotel behov: “Prohotel 1”, “Prohotel 2”, og “Prohotel 3”.

Meebopx tilbyder udvidet Support på pro-webhotellerne. Det betyder, at du som kunde får endnu hurtigere svar samt mulighed for live-chat med Meebox´s support. Meebox tilstræber at klare alle kundens problemer hurtigst muligt og indenfor samme dag.

SelskabProduktOprettelsePris mdr.DomænerPladsTrafikEmailLinuxWindowsFTPPHPMYSQLLæs mere
MeeboxWebhotel 149 Kr.10 Kr.1010 GB30Læs mere
MeeboxWebhotel 249 Kr.20 Kr.2020 GB80Læs mere
MeeboxWebhotel 349 Kr.40 Kr.5050 GB250Læs mere