Scannet

ScanNet har siden 1995 beskæftiget sig med it-løsninger vedrørende hosting, drift og udvikling. ScanNet er specialiseret indenfor bl.a. webhosting, serverhosting, domæneregistrering, netshop-systemer, betalings-løsninger, CMS-systemer, ERP-integration, databaseløsninger og IT-outsourcing.

ScanNet har solid erfaring at trække på og er i dag Danmarks største kommercielle webhotel og udbyder af domæner med intet mindre end 60.000 registrerede domæner, som er hosted hos ScanNet.

ScanNet har alle sine servere placeret i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede, sikret mod brand og strømsvigt-sikrede med nødstrømsgenerator. ScanNet kører automatisk backup og serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket har sikret ScanNets kunder en stabil oppetid på over 99 pct. Alle ScanNet’s servere er tilkoblet den nyeste netværks-teknologi fra Cisco og er placeret på 1 Gbit switche. Dette er med til at give den højeste opnåelige ydeevne for kunderne. Både Telia og TDC leverer linjekapacitet på 1 Gbit redundant internet-forbindelse.

ScanNet understøtter hosting på Windows 2003/2008, UNIX og Linux.

ScanNet tilbyder faktisk at tilknytte en fast kontaktperson, så dine behov som kunde tilgodeses optimalt. ScanNet har et landsdækkende netværk af forhandlere og samarbejdspartnere.

SelskabProduktOprettelsePris mdr.DomænerPladsTrafikEmailLinuxWindowsFTPPHPMYSQLLæs mere
ScannetMini0 Kr.69 Kr.10.5 GBUbegrænsetLæs mere
ScannetStandard0 Kr.149 Kr.10.75 GBUbegrænsetLæs mere
ScannetPro0 Kr.249 Kr.11 GBUbegrænsetLæs mere
ScannetKomplet0 Kr.349 Kr.12 GBUbegrænsetLæs mere